10 Jahre Spaß!!

Nachrichten


Terug naar overzicht

25-08-2022

Oktoberfest 2022

Vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober is het weer zover! Oktoberfest Zeddam!

Het is alweer de 9e editie van het feest en het belooft weer een topweekend te worden! Dit jaar verhuizen we naar onze nieuwe locatie aan de Oude Doetinchemseweg. De aanrijroutes voor toeleveranciers en hulpdiensten is hier vele malen beter en dit stelt ons in staat om het feest de komende jaren te blijven organiseren.

Op vrijdag 28 oktober zullen De Eschländerkapel en Die Powerhosen het dak eraf blazen. De avond start om 19:30 uur. Zaterdag is traditiegetrouw een middagfeest waar de deuren om 13:30 uur geopend worden. De muziek wordt dan verzorgd door Die Reifholzkapelle en Knallerman.

Kaarten voor beide dagen kunnen worden gekocht op zondag 28 augustus om 14:00 uur bij Tapperij 2a te Zeddam. Zörg da-j d’r bi-j bunt, want op is echt op! Indien er na deze middag nog kaarten beschikbaar zijn dan zal er vanaf zondagavond 28 augustus nog de mogelijkheid zijn om online tickets te kopen via www.oktoberfestzeddam.nl. De kaarten kosten € 22,50 per stuk of € 40,- euro voor een passe partout.
Tot slot: Beide dagen van het oktoberfest zijn zitfeesten. Het is dus aan te raden om wel een zitplek te reserveren als je een kaartje hebt, dan weet je zeker dat je bij elkaar kan zitten met jullie groep! Het plaatsbespreken is op zaterdagavond 15 oktober bij Tapperij 2a in Zeddam. Hou onze socials in de gaten voor de laatste info!Terug naar overzicht                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           


 
 
 
E-mailen
Info
Instagram