Oktoberfest Zeddam
 

Stichting De Feesttent 

 

Stichting De Feesttent is opgericht om evenementen te kunnen organiseren in Zeddam en omgeving. Eventuele opbrengsten van deze evenement wil men terug kunnen laten vloeien in projecten en/of verenigingen in Zeddam en omgeving. Op deze manier probeert de stichting een steentje bij te dragen aan de leefbaarheid in Zeddam en het ondersteunen van het verenigingsleven. 

Het doel van de stichting

Het organiseren van evenementen in Zeddam en omgeving, waaronder het Oktoberfest alsmede het ondersteunen van projecten en verenigingen in Zeddam en omgeving met een maatschappelijk belang, die de leefbaarheid bevorderen, alsmede het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. Tot dit doel behoort niet het doen van uitkeringen aan de oprichter of aan hen die deel uitmaken van organen van de stichting.

Werkzaamheden van de stichting

Hoofddoel is het organiseren van het jaarlijkse Oktoberfest.  Wellicht worden hier in de toekomst meerdere evenementen in Zeddam en omgeving aan toegevoegd. Tevens zijn de bestuurders bereid om kennis en diensten te delen met andere evenementen of organisaties in Zeddam en omgeving. 


Ons team

Remco Bod

Remco Bod

Kan goed delegeren!

Jörg Knuvink

Jörg Knuvink

Goed met praten en contacten onderhouden

Tim Maas

Tim Maas

Hoofd moertjes en boutjes

Stefan Bod

Stefan Bod

Overal inzetbaar!

Bart Berendsen

Bart Berendsen

Handige sodemieter!

Luuk Seegers

Luuk Seegers

Zit op de centen!

Michiel Kersjes

Michiel Kersjes

Handige sodemieter met computers!


 


 


 


 

 
 
 
Map
Instagram